Angående dagens tidsregistrering og fraværsregistrering da jeg studerede

Nu er jeg ikke en pige som fupper og snyder, men jeg har gjort det med fraværsregistrering » danmade.dk/produkter/fravaersregistrering, imens jeg studerede. Da jeg læste fungerede timeregistrering - danmade.dk, ved at et papir blev videgivet rundt i lokalet, hvor hver enkelt afkrydsede sit studienummer/navn for ikk at få fraværsregistrering. I den forbindelse har jeg mere end et par gange registreret navne for nogle medstuderende, i det tilfælde de ikke var til en undervisningsgang.

Året efter gymnasietiden var jeg i et job, hvor der også blev ført timeregistrering. Det var ik til fraværsregistrering men for at styre vores tid på arbejdet totalt præcist. En rimeligt anvendeligt arbejdsgang, der resulterede i en korrekt udbetaling.

Nu har jeg arbejde i et firma, hvor fraværsregistrering og timeregistrering igen igen er nødvendigt. Fraværsregistreringen er idag lettere og selvfølgelig online digitalt siden jeg var ung og timeregistreringen er tidsbesparende og forstyrrer ikk vores arbejdsdag. Tidsregistreringen kører bare og jeg har ikke opdaget, at lønsedlerne ikke har været fejlfri. Den digitale nye tidsregistrering vi anvender i dag har jeg klart en positiv indstilling over for.