Boligudlejning: Find lejebolig, få far til at gennemlæse lejekontrakten, underskrift på lejekontrakt, min egen lejlighed

Den fine dag undertegnede rykker hjemme fra mine forældre ser jeg absolut frem til og jeg er altså mere til forestillingen om boligudlejning , http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/, modsat leve i en toværelses andelsbolig. Med udlejning af bolig , http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/, bliver jeg fri, og samtidig er det muligt for mig at rykke afsted så snart jeg vil, når starte forfra med projekt find lejebolig , http://nordichousing.dk/, og flyt til ny by, hvis jeg for eksempel ønsker at på en videregående uddannelse eller måske vælger drømmefyren der lever i en anden landsdel.Min søster lever lige nu i en andel og pendler over 2 timer alle hverdage, pga at hun ikke kan få den solgt. Det er blandt andet en del af at jeg foretrækker udlejning af bolig og har opstartet min egen Find Lejebolig eftersøgning. Jeg har intet begreb om, hvor jeg forventer at have min bopæl eller ser mig selv læse hvis vi tænker tre til fem ud i fremtiden. Derfor er udlejning af bolig meget bedre til mine behov end at købe en andel.

Lille mig glæder mig så meget rokere fra mit pigeværelse når undertegnede har fået sommerferie, og derfor er undertegnede påbegyndt at Google boligudlejning, udlejning af bolig & tilsvarende søgeord. Ideen om Find Lejebolig er faktisk min egen idé. Selv leder jeg efter boligudlejning, men min kære fader Henning hælder mere til at de køber en lejlighed til mig. Bankrådgiveren har desværre forsikret min fader. Men hvis det sker skal jeg jo vide, præcis hvor jeg de kommende år vil leve. I sammenligning med udlejning af bolig, vil valg af andel vidst nok kun betale sig så fremt jeg bliver hængende minimum fem til seks år. Og så længe ud i fremtiden ved jeg da ik, hvor jeg skal hen. Måske vil jeg læse og leve i Aalborg og foretrække boligudlejning i det område. Eller måske vil jeg på et uni, jeg skal find lejebolig og får bolig dér.