Du står stærkere, såfremt du starter på Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense

Er Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn interessant for dig

Uanset hvilke studiedrømme, du gør rundt med, ved jeg, at Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg læse til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Måske har nogle af jer læsere i lang tid haft tjek på, hvad du ønsker at arbejde med. Det kan tænkes, at du ønsker at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går uden tøven efter et samfundsfagligt studie på uni.

Jeg vidste ikke hvad jeg ville arbejde med, dengang jeg gik ud af skolen. Aner du det heller ik?. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver en mulighed for ekstra tid til at vælge. Den er bred og anvendelig.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter drømmen

Bliver du færdig med folkeren til maj, og drømmer du om at fortsætte på en HF i Odense med utallige valgmuligheder? Hvis du tager din Hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så kan du gå efter hf-en til akurat den studieretning, som du drømme om optagelse på. Det gjorde jeg.

Som supplement til den almindelige HF , hvor der er valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense tillige målrettede linjer: Sproglig HF, Politilinjen, Pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er skræddersyede så de kan forberede dig til din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn

Vil du gerne at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en hel række adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til sommer, skal underviserne vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til tage en hf-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på Hf’en hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til], men det [er ikke så nederen, som det kan lyde.

Er det længere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så vurderer dine personlige og faglige kompetencer.

Det er besværdet værd at komme på Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn