Ideer omkring komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfri hegn

Som uvante herrer i egen villa skal jeg og min kæreste se at beslutte os for ting og sager som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfri hegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn}. Baghaven ligger direkte ud til en offentlig eng og er kun skærmet af med brug af enebuske. Den bare have resulterer klart nok i en umådelig fin udsigt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle titte direkte ind til os. Og der foretrækker min kæreste og jeg at have punkter i haven, hvor han og jeg ikke risikerer at blive luret på.

Siden kæresten og jeg er rykket til Skjern startede jeg på at holde øje med vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Laurits og jeg ved ikke rigtig, hvorvidt vi vil vælge et komposit hegn, men vi går bestemt efter et vedligeholdelsesfri hegn, som vi vil sætte op. Dér er enighed på det punkt.

Min bror har fået sat komposit hegn op i baghaven, og han er enormt glad for det valg. Det kan blive produceret i flere mørke & lyse farver og størrelser. Hans vedligeholdelsesfri hegn er mørkegråt, i mens jeg og kæresten nok ender med at beslutte os for et hvidt komposit hegn. Vi kan begge lide hvidt og slidt.