Job i firma som sælger fuldkegledyse, dyseberegner, fladstråledyse og dyser

Langt om længe har undertegnede fået fuldtidsarbejde. Firmaet tilbyder fladstråledyse - http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse, , fuldkegledyse - http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse, , dyseberegner - http://mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator, og dyser til bilvaskerier, produktionsvirksomheder plus industri som kører med kassevask, filtervask eller støvbekæmpelse. Ik et område, jeg har mest styr på – som nogle af jer sikkert mindes så forfattede jeg om interpersonel videndeling på institutioner, mens ego læste cand merc comm på Copenhagen Business School. Men et job er et job, jeg har humoristiske kolleger og jeg får lov at beskæftige mig med nyhedsbreve, direct mails, hjemmeside plus skriv vedr. dyser, dyseberegner, fladstråledyse og fuldkegledyse, som undertegnede med lynets fart bliver mere og mere begreb om.

At jeg sku’ forfatte om fladstråledyse, dyser, dyseberegner og fuldkegledyse, troede jeg ikke i månederne efter at jeg færdiggjorde kandidaten. Men at have arbejde hos en af DK’s mest betydningsfulde sælgere af dyser, fuldkegledyse, dyseberegner og fladstråledyse og at kende, at kunderne får leveret nogle meget gode, solide dyser, gør mig glad. Deres varer er pålidelige, så med mig som ansat ska’ virksomhedens dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse omtales.

Der er gået 1-2 uger & undertegnede kender efter den korte tid, hvordan dyser, dyseberegner, fuldkegledyse og fladstråledyse bruges når det kommer til vask af transportbånd, gasvaskning, bilvask og skylning af diverse emner. Undertegnede lærer mere og mere dyser, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyseberegner og hygger mig iblandt kolegaerne samt at virksomheden kører med fleksible mødetider. Så kommunikation vedr. fuldkegledyse, dyser, fladstråledyse og dyseberegner kan godt være undertegnedes spritnye drømmearbejde.