Jubii, vores ældste tager på efterskole i 8 klasse…

I klassen har vores Casper ik følt sig ved godt mod. Der har været en dårlig social dynamik… Og uheldigvis oplevet mobning. Det har simpelthen gjort ondt på mig. Jeg har været på grådens rand, og dét har han selvfølgelig også været. Vi har nu til formiddags finally fundet frem til alle tiders løsning på problemet… Vi har afgjort, at han skal på efterskole i 8 klasse… Det er snart, så han ska’ ikke være trist så længe endnu. Vi er alle koloenormt glade for denne idé… I grunden var det vores rolling, der fandt frem til efterskole 8 klasse… & begge vi forældre støttede fuldt op om hans skønne forslag, dengang han indviede os i det, for snart tretten måneder siden… Jeg har kun hørt positivt om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ nervøs. Der er ingen tvivl om, at det bliver helt igennem fantastisk for ham at komme på ny skole.

Vi har dog dét tåbelige luksusproblem, at vi ej ved, hvilken skole, vi skal sende ham af sted på. Der er helt enormt mange efterskoler, og jeg har forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg føler, at det er hårdt! Så jeg beder til gud om, at i er i stand til at bistå mig med at finde en fed efterskole 8 klasse! Jeg har fået fortalt, at det i hvert fald ik er alle former for skoler, der er i stand til at offerere undervisning i vores afkoms aldersgruppe, så husk, at det jo altså ska’ være en efterskole 8 klasse… Som det vigtigste beder vi til at kunne opspore en efterskole 8. klasse, der offererer stafetløbsundervisning! Det elsker han ovenud meget, og dét har hjulpet ham kolossalt meget, når og hvis han har været ulykkelig… Så det ville være positivt, såfremt vi kunne finde en efterskole 8. klasse, som kan hjælpe ham med at forbedre sig!