Søndag formiddag skal forbedres via nyindkøbt havehegn i form af samlet naturligt raftehegn og afskærmende lydhegn

Intet lydhegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn] har i lang tid generet mig. For mor her residerer med mine døtre direkte ud til en uhyre befærdet landevej og jeg er mega irriteret over mange morgener af støjen fra lastbiler og busser. Så idag er det tid til et lydhegn. Jeg havde ik haft viden om lydhegn før – på nær den slags der står langs med de larmende amtsveje. Men som ejer af en grund kan du tydeligt nok sagtens købe sådan et lydhegn/havehegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn] kombineret med lydhegn. Jeg er lykkelig.

Jeg regner med at jeg vil sætte en masse buske tæt ved vores spritnye havehegn. Grundens frugttræer kan på samme tid give lidt modstand til grundens fabriksnye raftehegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn]. Spændte mig ser frem til mit nye lydhegn og dermed at ku’ sove længe uden larm fra bilerne. Lydhegn I love you, aaah det bliver så godt. Så projekt havehegn udspringer med internetsøgning på sammensætningen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Vi har kig på noget, så jeg kan komme i gang her om 3-4 dage.

Jeg vælger mig et lydhegn udformet som et raftehegn. Den model mener jeg gi’r et flot havehegn, som passer perfekt til vores stil med en have i landidyl. Et lydhegn har en god højde der gør at jeg & pigerne slipper for panoramaudsigten til vejen. Og raftehegnet ser lækkert ud med træet. Mig og pigerne bli’r imponeret af det nye havehegn. Det bliver vildt skønt.